Duna-Comp Számítástechnika – Solt

Üdvözöljük!

Bolt

Számítástechnikai szaküzletünk és szervizünk 2000 novemberében nyitott azzal a céllal, hogy helyben elérhetővé tegyük a számítástechnikai eszközök beszerzését, valamint lehetővé tegyük ezen eszközök javítását. A forgalom növekedése és a vásárlók igényes kiszolgálására való törekvés arra késztetett, hogy a színvonalasabb kiszolgálás és a minőségi szerviztevékenység végzése miatt újra üzlethelységet váltsunk.


2007 májusától a Duna-Comp Számítástechnikai üzlet a Kossuth Lajos utca 48-50 szám alatt, közel 80m2-en működik tovább, ahol a térség legnagyobb ilyen jellegű vállalkozásává nőtte ki magát. Árukínálatunk gyakorlatilag minden Magyarországon kapható számítástechnikával és irodatechnikával kapcsolatos árucikket felölel, úgymint számítástechnikai tartozékok, kellékek és komplett számítógépek, irodai berendezések, irodaszerek, elektronikai kábelek, videómegfigyelő rendszerek, adathordozók, stb.


Szerviz

A legtöbb Magyarországon kapható nyomtatóhoz kínálunk költséghatékony megoldásként kiváló minőségű utángyártott tintapatront és lézer-tonert, mellyel komoly megtakarítás érhető el.

Szerződött szervizpartnereinken keresztül a számítógépen kívül, monitor, nyomtató, Hi-Fi, videó, DVD, TV és egyéb elektronikai eszközök javításával is foglalkozunk.


Üzletpolitikánk, hogy minőségi számítógépeket és tartozékokat forgalmazunk a lehető legalacsonyabb áron, amelyek az esetek többségében a nagy bevásárlóközpontok árainál is kedvezőbbek. A garanciális meghibásodásokat helyben intézzük, tehát nem kell a vásárlónak emiatt sem feleslegesen utaznia.


Bármilyen, az árlistánkban nem szereplő termékkel kapcsolatban is bátran keressen bennünket az elérhetőségeinken.


Szabó Zsolt